Fen ve Teknoloji Laboratuvarı PDF Yazdır e-Posta
c9
Fen laboratuarımız öğrencilerimize görsel inceleme imkanı sağlayan pek çok araç gereçle zenginleştirilmiştir. Bu sayede Fen Bilgisi dersleri uygulamalı bir şekilde işlenebilmektedir. Öğrencilerimizin tümevarım, doğrulama gibi kavramların yaklaşımıyla ilginç buluşlar ortaya çıkarmasına, verileri analiz-sentez yapabilme yeteneklerinin farkına varmalarına olanak sağlanmaktadır. Laboratuarlarımızda öğrencilerimiz grup çalışmaları yapabildikleri gibi bireysel, proje amaçlı çalışmalarını da yapabilmektedirler.

Laboratuarımız Fen Bilimleri için ihtiyaç duyulan çeşitli model, maket, şema ve teknik donanıma sahiptir. Öğrencilerimiz güvenli, rahat, temiz ve modern bir ortamda çalışmalarını yürütmektedirler.